mylifets -

the last daySiste dagen i 2012! Godt nyttår, folkens, håper 2013 blir et super bra år, litt bedre enn 2012 :-) Kvelden tilbringer jeg i Søgne, med noen venner av pappa og stemora mi og sikkert mange fler, usikker enda, haha, har ikke fått med meg alt vi skal eller alle vi skal med.

Verdens beste Elise har bursdag idag! GRATULERER MED DAGEN, HÅPER DU SER DETTE! loveyou!Dere er søte om dere legger igjen en hilsen til Elise! :-)

GODT NYTTÅR IGJEN! 

 • outfit 30.12.12  Hallo!

  Var kjempe koselig oppe hos bestefar idag, med bestefar, pappa, kusina mi, kjæresten hennes og lille, søte Runa - elsker den lille blide ungen allerede! ♥ Etter vi var der i noen timer så stakk vi innom Pizzakiosken på vei hjem og kjøpte oss hamburger og pomme frites (?), skikkelig junkfood, haha! Resten av kvelden skal jeg slappe av, kanskje se en film, spille Sims som jeg ikke har spilt på sånn 123456789 år, og kose meg med godteri og musikk! Kos dere videre ikveld :-)


  Rakk ikke å sminke meg før pappa jaget meg ut av badet og rett i bilen før vi dro..

  tycks?

 • mine favoritter  Hallo!

  Idag har jeg ikke gjort mye, jeg har vært så flink å ryddet alt tøyet jeg hadde i skapet, og rydder rommet, støvsuget og nå slapper jeg av. Senere skal vi opp til min bestefar, for kusina mi har fått ei lita jente som jeg ikke har møtt enda! Så da skal vi opp dit og møte ho, gleder meg ♥ 

  Igår var jeg med Elise hele dagen, tuslet rundt på senteret, spiste junkfood på Burger king, alltid koselig! Kjøpte ingenting, siden jeg var der i forgårs også med to venninner. Når vi kom hjem gjorde vi ikke mye da heller, pappa laget hjemmelaget pizza til oss, wiii! Kjempe godt. Men tenkte å vise dere mine favorittparfymer, så here we go!  Har du noen favorittparfymer?


 • new in  God morgen!

  Igår gjorde jeg ikke en dritt, slappfisk til tusen, meg og Ruben så på to filmer, og noen episoder av noen serier jeg ikke husker navnet på siden jeg holdt på å sovne flere ganger, haha. Etter det kom jeg hjem, and guess what? pappa har kjøpt ny jakke til meg! Elsker den allerede! ♥♥


  tusen takk, pappa! 

  fått noe nytt? HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN LENGER NEDE. 

   

 • spørsmålsrunde  Setter igang en spørsmålsrunde igjen! Spør om alt, svarer på det som jeg føler for å svare på, ubehagelige spørsmål svarer jeg ikke på. 

  fjortiss som tar bilde i et speil, #yolo

 • året's julegaver

  Jeg er kjempe fornøyd! Tusen takk til familien som ga med dette ♥♥ har fått noe mer også, ei kjempe god rettetang som nå er varm siden jeg har brukt den, og speilrefleks, som jeg tok bildene med + penger! hihi

  Fikk du noe gøy/fint til jul?

 • 1.juledag  Gårsdagen var herlig, herlig, herlig! Idag er det 1.juledag som vil si at jeg skal ingenting, hørt at det ikke går noen busser eller noe og at alt er stengt, så da blir det å være inne å kose meg i daffetøy, tenne noen lys, se på tv, under teppet og være slask, haha. 

  Glemte å ta av sminken før jeg gikk å la meg inatt, haha!

  Hva skal dere idag?

 • julen'2012  Hallo!

  Julaften i år har vært utrolig koselig! Masse gaver, god mat og masse latter. Resten av kvelden går til å se "Hjem, kjære hjem!" og flere filmer:-)


  ♥♥ må jo bare elske julen, right? 

  Hatt det fint idag?

 • merry christmas!  GOD JUL!

  Jeg er tilbake igjen med bloggingen etter en utrolig lang pause, hadde ingenting å blogge om og ingen inspirasjon eller noe. Men nå er jeg tilbake igjen! Feirer julen i år med mamma sin familie, igår feiret jeg med pappa sin familie! Gleder meg til pakkene, maten og ikke minst julefilmer!

  Kos dere idag med deres kjære, det skal jeg! ♥  Dagens outfit btw! :D 

 • Helgen i bilder  God søndagskveld alle sammen!

  Denne helgen har jeg ikke gjort mye, hadde overnattingsbesøk fra fredag til igår, av søte Oda som jeg ikke ser så ofte som før! Vi hørte på musikk, spiste hjemmelaget pizza og bare koste oss! ♥ Og igår lagde jeg og pappa lasagne, elsker det, og så på Tina&Bettina, haha! Er også ferdig med å male gangen, så det meste som var på mitt rom er ike her lenger :-)

  Snøen er her på Sørlandet! ♥

 • Malemester Tina!  God ettermiddag!

  Våknet opp til snø idag, utrolig koselig. Hadde overnatting så derfor fikk jeg ikke blogget, og i dag har jeg vært malemester Tina! haha, resten av kvelden skal jeg bare slappe av!:-)

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits