mylifets -

Spørsmålsrunde - svarHeia!

Beklager for lite blogging i det siste, har hatt masse lekser, og innføringer også er det litt private saker som jeg ikke vil gå så mye inn på.. Men jeg er ferdig med 'room tour' videoen! Også skulle jeg egentlig ta spørsmålsrunden på video, men ble ikke noe av det. Jeg har svart på noen av disse spørsmålene før en gang, så om jeg ikke svarer på alt, så vet dere hvorfor.

 

 

har du noen kjærester?

- nei, jeg har ikke det nå :-)

 

hvem er dine bestevenner? 

- Jannicke, Siw, Elise, Charlotte K og Hanna ♥


Meg & Charlotte

 

hvem var det du sist fikk melding av?

- På mobilen, husker jeg ikke.. På Facebook, så var det Sivert :-)

 

hva sto det der?

- På mobilen, husker jeg ikke.. På Facebook sto det 'hahahah, skjønnedu! ♥'


kan du ha må gjøre video?

- Joda, kan vel det en gang. Kom med forslag da! :-)

 

kan du ha noen konkuranser?

- Det kan jeg også, men vet ikke når.. :-)

 

hva vil du bli når du blir stor?

- Jeg er ganske usikker enda.. men kanskje noe innen barn og sånt, jeg vet ikke.. :-)

 

vil du ha noen barn?

- Ja, men ikke nå i denne alderen :-)

 

hvor mange?

- Jeg vet ikke, 3 kanskje :-)

 

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

- Jeg bruker skjorter noen ganger ja, jeg pleier faktisk å IKKE ha de i buksen, pleier å ha de utenpå :-)
 

Hvor ser du deg selv om 10 år?

- Om 10 år?.. Hmm, jeg vet ikke..


 

Syntes om svarene?

 

 • 2.plass  Heiaaa!

  God kveld folkens, har vært hjemme fra skolen pga jeg var dårlig og sånt, men kvikket litt til ut på dagen. Idag har jeg vært på konfirmantmøte og kamp - vi vant 2-0 over Donn og kom dermed på 2.plass, syntes vi er utrolig gode, faktisk. Har forbedret oss mye siden første gangen vi spilte på 11'bane, på 7'er bane vant vi sesong for sesong, på rad! Men er utrolig stolt over hva vi har klart å gjøre og at vi har klart å komme så langt!

  Hva har du gjort i dag?

   

 • Room tour  Heia!

  Jeg har sett at mange bloggere har lagt ut video av romme sitt, og lagt det ut på bloggen. Jeg vurderer også å gjøre det, bare for gøy da!:-) skal jeg ha en 'Room tour' og er det noe spesielt dere vil se?

 • Jentene ikveld  Heia!

  Kvelden tilbringer jeg med to venninner, Rebecca og Elisabeth - to søte jenter som jeg har gått i klasse med som jeg går med sjeldent.. Skal nok bli koselig å gå med de ikveld!

 • Spørsmålsrunde !

  SPØR I VEI 

 • Langhelg  Heiaa!

  Nå har jeg langhelg! ♥ Kampene idag gikk helt supert i tillegg, - vi vant den første, 5-0 mot Torridal også var det 1-1 mot Vennesla, så vi er med videre! woho. Ikveld stikker jeg og Elise på hådballkamp, eller jeg skal se henne spille, blir nok gøy å se hvor god ho er, haha.   Hva skal du ikveld?

 • Skolecup !  Heia!

  Nå snart så stikker jeg en tur til Vennesla for å spille skolecup med flere lag - blir sikkert døds gøy, og etter det har jeg LANGHELG ♥ 


  HAHHA, måtte bare ta noen bilder fort.. Dårlig tid!

  Skjer hos deg idag, skolecup?

 • Photoshoot  Heeeia! 

  Hadde besøk av bursdagsbarnet igår før feiringen hennes siden ho var hjemme alene og hadde ikke noe å gjøre, haha. Og siden det var bursdagen hennes, så tok vi litt bilder og sånt og spiste litt pizza! Kvelden igår var bare helt super, masse god musikk, taco (♥) og babling! 

  Det er noe galt med pc'en, så alle bildene fra igår er ikke der.. 

  Hva syntes du om bildene?

 • Bursdag  Heia!

  Nå snart stikker jeg i bursdag til søte Charlotte som blir 14 år! Tenker det blir mye babling og masse latter, god mat, pakker, og en eller fler brae filmer + at vi kun er jenter der! Kos dere videre ikveld!   Skjer det noe gøy hos dere ikveld?

 • Saturday  Heia!

  Jeg våknet nesten just, snakk om syvsover - haha! Idag kommer min bror på besøk, han kommer vel snart tenker jeg, skal bli koselig å se han også! Det er ikke så ofte jeg ser han egentlig, nå i det siste er det fordi han har gått på krykker og det gjør han enda, og jeg har masse å gjøre på skolen og treninger og kamper og sånt.. Og ikveld stikker jeg i bursdag til bestevenninna mi Charlotte som fyller 14 år idag! Gratulerer med dagen om du ser dette! ♥  Hva skal du idag?

 • Tonight  Heia! 

  Ikveld har jeg vært på KRIK, utrolig koselig å være der, med koselige folk! Ble litt titting på film, masse babling, latter osv, utrolig koselig! Resten av kvelden skal tilbringes foran tv'en med mamma og litt fredagskos. Og i morra kommer min bror på besøk, som går på krykker, haha. Kos dere videre!


  Hva har du gjort ikveld? 

 • T.G.I.F  Hei søtinger!

  Endelig er det fredag som betyr helg, weehuu! Nå straks skal jeg opp til krika, på noe som heter KRIK, noe kristelige ting med mange hyggelige folk, det er så lenge siden jeg har vært der nå så ikveld tar jeg turen opp! Kos dere videre!

  Hva skal dere ikveld?

 • 2 drømmereisemål  Hola! 

  Siden jeg er dausyk, eller syk og ikke har noe å blogge om, kan jeg like godt blogge om 2 drømmereisemål! 

   

   

  1. London! 

  London blir nok nummer 1 hos meg! Tenk å komme til London med nesten ingenting i kofferten, og når du skal hjem så er den full med ting og tang fra London, hvor herlig er ikke det? For meg så er det en drøm, har alltid ønsket å dra til London, og har mast litt på pappa om å reise, haha. 

   

   

   

  2. New York.

  New York, ååh, herlig, herlig, herlig! Har aldri vært der, men dit ønsker jeg også å reise en gang. Alt er så utrolig stort og ikke minst, fint! Alle de fantstiske butikkene, hvor flott er ikke det for ei jente, å reise til New York og oppleve alle de fine butikkene? haha, tror jeg overdriver litt med butikkene.. Men herlighet! 

  Gleder meg til jeg blir så rik at jeg kan reise til disse to plassene! ♥

  Hva er dine drømmereisemål?

    • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits