mylifets -

året's julegaver

Jeg er kjempe fornøyd! Tusen takk til familien som ga med dette ♥♥ har fått noe mer også, ei kjempe god rettetang som nå er varm siden jeg har brukt den, og speilrefleks, som jeg tok bildene med + penger! hihi

Fikk du noe gøy/fint til jul?

 • 1.juledag  Gårsdagen var herlig, herlig, herlig! Idag er det 1.juledag som vil si at jeg skal ingenting, hørt at det ikke går noen busser eller noe og at alt er stengt, så da blir det å være inne å kose meg i daffetøy, tenne noen lys, se på tv, under teppet og være slask, haha. 

  Glemte å ta av sminken før jeg gikk å la meg inatt, haha!

  Hva skal dere idag?

 • julen'2012  Hallo!

  Julaften i år har vært utrolig koselig! Masse gaver, god mat og masse latter. Resten av kvelden går til å se "Hjem, kjære hjem!" og flere filmer:-)


  ♥♥ må jo bare elske julen, right? 

  Hatt det fint idag?

 • merry christmas!  GOD JUL!

  Jeg er tilbake igjen med bloggingen etter en utrolig lang pause, hadde ingenting å blogge om og ingen inspirasjon eller noe. Men nå er jeg tilbake igjen! Feirer julen i år med mamma sin familie, igår feiret jeg med pappa sin familie! Gleder meg til pakkene, maten og ikke minst julefilmer!

  Kos dere idag med deres kjære, det skal jeg! ♥  Dagens outfit btw! :D 

 • Helgen i bilder  God søndagskveld alle sammen!

  Denne helgen har jeg ikke gjort mye, hadde overnattingsbesøk fra fredag til igår, av søte Oda som jeg ikke ser så ofte som før! Vi hørte på musikk, spiste hjemmelaget pizza og bare koste oss! ♥ Og igår lagde jeg og pappa lasagne, elsker det, og så på Tina&Bettina, haha! Er også ferdig med å male gangen, så det meste som var på mitt rom er ike her lenger :-)

  Snøen er her på Sørlandet! ♥

 • Chill uke  Hallo!

  Nå er jeg endelig ferdig med alle leksene for denne uken + en CV og jobbsøknad! Deilig å bare være ferdig med alt. Pappa har kjøpt maling, så skal jeg male gangen etterhvert tenker jeg, kan jo bli litt greit med forandringer av og til! Så denne uken blir bare chill, så skal prøve å få blogget mye!


  kameraet er tom for strøm, haha! da blir det fattig-bilder

   

   

 • Følg meg på instagram!  Heihei!

  Beklager fraværet på bloggen, har hatt masse skolearbeid og sånt. Tentamene er i gang og alt det. MEN, ville bare si at jeg også er på Instagram! 

  Men nå må jeg tilbake til øvingen! har MATTETENTAMEN i morra...

  Hva heter du på Instagram?

 • Langhelg  Heiaa!

  Nå har jeg langhelg! ♥ Kampene idag gikk helt supert i tillegg, - vi vant den første, 5-0 mot Torridal også var det 1-1 mot Vennesla, så vi er med videre! woho. Ikveld stikker jeg og Elise på hådballkamp, eller jeg skal se henne spille, blir nok gøy å se hvor god ho er, haha.   Hva skal du ikveld?

 • Bursdag  Heia!

  Nå snart stikker jeg i bursdag til søte Charlotte som blir 14 år! Tenker det blir mye babling og masse latter, god mat, pakker, og en eller fler brae filmer + at vi kun er jenter der! Kos dere videre ikveld!   Skjer det noe gøy hos dere ikveld?

 • Saturday  Heia!

  Jeg våknet nesten just, snakk om syvsover - haha! Idag kommer min bror på besøk, han kommer vel snart tenker jeg, skal bli koselig å se han også! Det er ikke så ofte jeg ser han egentlig, nå i det siste er det fordi han har gått på krykker og det gjør han enda, og jeg har masse å gjøre på skolen og treninger og kamper og sånt.. Og ikveld stikker jeg i bursdag til bestevenninna mi Charlotte som fyller 14 år idag! Gratulerer med dagen om du ser dette! ♥  Hva skal du idag?

 • Tonight  Heia! 

  Ikveld har jeg vært på KRIK, utrolig koselig å være der, med koselige folk! Ble litt titting på film, masse babling, latter osv, utrolig koselig! Resten av kvelden skal tilbringes foran tv'en med mamma og litt fredagskos. Og i morra kommer min bror på besøk, som går på krykker, haha. Kos dere videre!


  Hva har du gjort ikveld? 

 • T.G.I.F  Hei søtinger!

  Endelig er det fredag som betyr helg, weehuu! Nå straks skal jeg opp til krika, på noe som heter KRIK, noe kristelige ting med mange hyggelige folk, det er så lenge siden jeg har vært der nå så ikveld tar jeg turen opp! Kos dere videre!

  Hva skal dere ikveld?

 • Tacokveld

  Heia!

  Lørdagskveld er som regel en tacokveld for oss, så meg, Hanna og mamma lagde oss taco! Var utrolig godt og resten av kvelden går til å kikke litt på tv, spise godiser og bare kose oss, rett og slett! ♥

  Pleier dere å ha tacokvelder?  

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits