mylifets -

cupHallo!

Var opp når klokka var 6 idag morres, for å gjøre meg klar til å spille Agdermesterskap cup i Sørlandshallen klokka 8. Vi vant kun 1 av 3 kamper, haha. Men de vi spilte mot hadde topplag, vi hadde blandet, men gjør ingenting, 3.plass er bra nok!:-)

Etter det var jeg hjemme og slappet av, så har jeg vært med Elise, og ikke gjort en dritt, hahah! Og nå skal jeg snart ta kvelden, for jeg er trøtt og sliten, opp tidlig imorra, skole igjen!


HAHAHAH, meg i svart!Du gjort idag? 

 • KONKURRANSE !  SETTER IGANG EN KONKURRANSE - PREMIEN FÅR DERE IKKE VITE ENDA, DEN ER HEMMELIG! 

  GJØR DET SOM STÅR DER FOR Å VÆRE MED! 

   

 • 2.plass  Heiaaa!

  God kveld folkens, har vært hjemme fra skolen pga jeg var dårlig og sånt, men kvikket litt til ut på dagen. Idag har jeg vært på konfirmantmøte og kamp - vi vant 2-0 over Donn og kom dermed på 2.plass, syntes vi er utrolig gode, faktisk. Har forbedret oss mye siden første gangen vi spilte på 11'bane, på 7'er bane vant vi sesong for sesong, på rad! Men er utrolig stolt over hva vi har klart å gjøre og at vi har klart å komme så langt!

  Hva har du gjort i dag?

   

 • Skolecup !  Heia!

  Nå snart så stikker jeg en tur til Vennesla for å spille skolecup med flere lag - blir sikkert døds gøy, og etter det har jeg LANGHELG ♥ 


  HAHHA, måtte bare ta noen bilder fort.. Dårlig tid!

  Skjer hos deg idag, skolecup?

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits