mylifets -

snow

Tror bildene forklarer det meste, har dere snø?

 • Lese bloggen DIN ?  Kommenter og jeg leser og kanskje kommenterer noen av bloggene! Trenger inspirasjon, haha. Får besøk senere, kommer sikkert et innlegg da med bilder i!

  KOMMENTER!

 • prøve og outfit 09.01.13  Imorra har jeg RLE prøve, og jeg har aldri vært god i RLE, ligger bare på 2'ere, haha. Men, nytt år og nye muligheter! Satser hvertfall på en 3'er eller kanskje en 4'er i morra! Det jeg har gjort den tiden jeg ikke har blogger er lekser, familie og venner. + at vi har begynt med fotballtreninger igjen, wihuu, så da går det litt tid til det også! Men prøver å blogge så mye jeg kan!
   

 • blogger jeg leser  God kveld folkens!

  Idag var det første skoledag i 2013, gikk helt fint, bortsett fra døgnrytmen min, haha. Den er ikke helt bra kan man si, så var utrolig trøtt! Etter skolen var jeg med Elise litt, før meg og ho gikk til Gimlehallen og trente litt håndball, styrke og sånt for oss selv, var utrolig deilig! 

  Mange har lurt på hvilke blogger jeg leser, så tenkte jeg kunne si det! 

  www.l0ve.blogg.no 

   

   

  www.martheborge.blogg.no

   

  www.mammatilmichelle.blogg.no

   

  Disse tre er jeg innom så og si hver eneste dag, uansett om jeg er på PC, eller på mobilen! :-)

  Hvilke blogger leser du?

 • nyttårsfortsetter  Hallo!

  Slenger meg på dette jeg også, de fleste gjør vel det? Idag har jeg vært hjemme, ryddet, hørt på musikk, vært med Ruben, gamet, og slappet av, deilig å gjøre det siste dagen i ferien!

  - Spare til noe jeg ønsker. Jeg suger til å spare, jeg bruker pengene med en gang jeg får de nesten, med mindre de er på sparekontoen min. I stedet for å alltid få penger av mamma/pappa, så kan jeg heller jobbe og tjene penger selv!

  - Mere tid med vennene. Jo, jeg har vært mye med vennene, det har jeg, men kanskje prøve å være med de litt mer enn ellers. I stedet for å sitte foran PC'skjermen eller slaske, haha.

  - Trene mer. Jeg spiller jo fotball, og det elsker jeg, men trener ikke så ofte pga knærne, men kan vel prøve litt hardere/oftere.

  2013 Sierra Mitchell

  Inspiration%20is%20all%20we%20needPhoto by songofstyle ? Instagram

  -Oppleve mer. Reise litt runt og oppleve nye ting, har vært i England, fineste plassen, men vil oppleve mer!

  -Bedre karakterer på skolen. Jeg ligger ikke så godt ann for å være ærlig, kan fort bli bedre, Pugge til prøvene mer enn jeg allerede gjør, følge ekstra godt med i timene og ikke gi så fort opp.

  -Ryddig. Jeg har sjeldent kontroll på tingene mine, haha. Jeg er ikke en ryddig person, rydder jeg, kan det ta 2-3 dager så er hele rommet bombet igjen..

  -Høre på folk. Trenger jeg hjelp, og jeg får hjelpen, må jeg lære meg og ta tipsene godt imot, og høre på de.

   


  Hva er dine nyttårsfortsetter?

 • bilder fra nyttårsaften  Godt nyttår!

  Får besøk senere idag tror jeg, av ei venninne som heter Darartu. Bare slaske, kanskje se på film eller noe, blir hvertfall noen slaskebilder senere tenker jeg! Tok noen bilder igår/natt, noen ble litt uklare og det beklager jeg! Håper dere liker de. 

     Håper alle hadde det gøy på nyttårsaften med sine nære og kjære! ♥

 • the last day  Siste dagen i 2012! Godt nyttår, folkens, håper 2013 blir et super bra år, litt bedre enn 2012 :-) Kvelden tilbringer jeg i Søgne, med noen venner av pappa og stemora mi og sikkert mange fler, usikker enda, haha, har ikke fått med meg alt vi skal eller alle vi skal med.

  Verdens beste Elise har bursdag idag! GRATULERER MED DAGEN, HÅPER DU SER DETTE! loveyou!  Dere er søte om dere legger igjen en hilsen til Elise! :-)

  GODT NYTTÅR IGJEN! 

 • mine favoritter  Hallo!

  Idag har jeg ikke gjort mye, jeg har vært så flink å ryddet alt tøyet jeg hadde i skapet, og rydder rommet, støvsuget og nå slapper jeg av. Senere skal vi opp til min bestefar, for kusina mi har fått ei lita jente som jeg ikke har møtt enda! Så da skal vi opp dit og møte ho, gleder meg ♥ 

  Igår var jeg med Elise hele dagen, tuslet rundt på senteret, spiste junkfood på Burger king, alltid koselig! Kjøpte ingenting, siden jeg var der i forgårs også med to venninner. Når vi kom hjem gjorde vi ikke mye da heller, pappa laget hjemmelaget pizza til oss, wiii! Kjempe godt. Men tenkte å vise dere mine favorittparfymer, så here we go!  Har du noen favorittparfymer?


 • new in  God morgen!

  Igår gjorde jeg ikke en dritt, slappfisk til tusen, meg og Ruben så på to filmer, og noen episoder av noen serier jeg ikke husker navnet på siden jeg holdt på å sovne flere ganger, haha. Etter det kom jeg hjem, and guess what? pappa har kjøpt ny jakke til meg! Elsker den allerede! ♥♥


  tusen takk, pappa! 

  fått noe nytt? HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN LENGER NEDE. 

   

 • Malemester Tina!  God ettermiddag!

  Våknet opp til snø idag, utrolig koselig. Hadde overnatting så derfor fikk jeg ikke blogget, og i dag har jeg vært malemester Tina! haha, resten av kvelden skal jeg bare slappe av!:-)

 • Min lille plass..  .. er nå stappet med ting ifra gangen, yttertøy, sko, branslukker, poser, teppe osv. Grunnen er at pappa maler gangen og jeg har rom rett ved gangen, så han har selvfølgelig bare stappet alt inn til meg, koselig.   Ser ikke dette koselig ut? Det er til og med noe i sengen min også!

   

   

 • ØNSKELISTA MI  Ønsker du deg noe av det samme?

 • Trening next!  Heihei!

  - nå straks stikker jeg på trening, etter det blir det å øve til prøve!
  Kos dere i kveld!

 • Lang dag  Heia!

  Har hatt lang skoledag, så var deilig å bare slappe av hos Ruben og de etter skolen, kjente jeg trengte det! Ellers så har jeg ikke gjort så mye egentlig.. Litt lekser og sånt! Ser fram til en kort dag i morra!

  Natta:-)

 • Syk jente i hus!  Hei, folkens! 

  Hatt en fin dag så langt? Det har ikke jeg, haha. Jeg har vært syk siden fredag og begynner å bli ganske lei nå, savner faktisk skolen.. Savner folkene jeg pleier å gå med hver dag, men så må jeg selvfølgelig bli syk og hjemmeværende! Kjipt. Imens jeg har vørt syk har jeg prøvd å lage en ny header, ork..Så det ble ikke noe, også har jeg prøvd meg litt på lekser og er snart ferdig med leksene for hele uka! Så resten av dagen går til tv'titting i håp om å bli frisk til imorra!


   

 • back on track  Halla! 

  Har ikke blogget på en god stund, har hatt masse lekser og sånt. Prøver å gjøre det beste jeg kan, på skolen så da fokuserer jeg mest på det! Men jeg regner med at jeg er tilbake for fullt nå, skal prøve å gjøre det bra på skolen i tillegg til å gjøre det bra på bloggen! Og tusen takk for alle kommentarene!

   

 • Room tour  Heia!

  Jeg har sett at mange bloggere har lagt ut video av romme sitt, og lagt det ut på bloggen. Jeg vurderer også å gjøre det, bare for gøy da!:-) skal jeg ha en 'Room tour' og er det noe spesielt dere vil se?

 • Jentene ikveld  Heia!

  Kvelden tilbringer jeg med to venninner, Rebecca og Elisabeth - to søte jenter som jeg har gått i klasse med som jeg går med sjeldent.. Skal nok bli koselig å gå med de ikveld!

 • Syk

  Heia!

  Beklager for ræva blogging! Saken er at jeg har vært syk, litt opp og ned, og for slapp til å blogge, men jeg lover, skal skjerpe meg! 

  Væt syk?

 • Fotball med skolen  Heia!
  Idag så hadde jeg 3 timer på skolen så stakk meg og en del fler for å spille om en plass på skolelaget, var utrolig gøy og ble bedre kjent med gjengen! Var kun jenter som spilte sammen, guttene kom senere.

  Ellers så har jeg hatt besøk av kjære Siw og vi har kjøpt hamster!
  - gammelt bilde btw, mobilblogging..

 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits