nyttårsfortsetter (mylifets)

nyttårsfortsetterHallo!

Slenger meg på dette jeg også, de fleste gjør vel det? Idag har jeg vært hjemme, ryddet, hørt på musikk, vært med Ruben, gamet, og slappet av, deilig å gjøre det siste dagen i ferien!

- Spare til noe jeg ønsker. Jeg suger til å spare, jeg bruker pengene med en gang jeg får de nesten, med mindre de er på sparekontoen min. I stedet for å alltid få penger av mamma/pappa, så kan jeg heller jobbe og tjene penger selv!

- Mere tid med vennene. Jo, jeg har vært mye med vennene, det har jeg, men kanskje prøve å være med de litt mer enn ellers. I stedet for å sitte foran PC'skjermen eller slaske, haha.

- Trene mer. Jeg spiller jo fotball, og det elsker jeg, men trener ikke så ofte pga knærne, men kan vel prøve litt hardere/oftere.

2013 Sierra Mitchell

Inspiration%20is%20all%20we%20needPhoto by songofstyle ? Instagram

-Oppleve mer. Reise litt runt og oppleve nye ting, har vært i England, fineste plassen, men vil oppleve mer!

-Bedre karakterer på skolen. Jeg ligger ikke så godt ann for å være ærlig, kan fort bli bedre, Pugge til prøvene mer enn jeg allerede gjør, følge ekstra godt med i timene og ikke gi så fort opp.

-Ryddig. Jeg har sjeldent kontroll på tingene mine, haha. Jeg er ikke en ryddig person, rydder jeg, kan det ta 2-3 dager så er hele rommet bombet igjen..

-Høre på folk. Trenger jeg hjelp, og jeg får hjelpen, må jeg lære meg og ta tipsene godt imot, og høre på de.

 


Hva er dine nyttårsfortsetter?


 • 03.01.2013 kl.14:12

  lykke til!

  har en del av de samme :)

  03.01.2013 kl.18:39

  Lykke til :D

  Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta

  hits